Ще остане ли Роберт Левандовски в Барселона? Съпругата му с категоричен намек


Ще остане ли Роберт Левандовски в Барселона? Съпругата му с категоричен намек
Снимка: GettyImages

17893 0

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски не се наслаждава толкова на този сезон, колкото на миналия, а каталунците са под голям натиск. Въпреки че не е единственият, който се представя по-слабо, фактът, че той е едно от лицата на отбора и има само три гола от септември насам, тежи както индивидуално, така и колективно.

Предвид факта, че Левандовски вече е на 35 години, имаше открити спекулации дали трябва да се разделят с него или в крайна сметка да продължи след края на сезона. "Sport" твърди, че Левандовски е отхвърлил договор от Саудитска Арабия за 150 милиона евро през лятото и той също има още една година от договора си с опция за четвърта.

Неговата съпруга Анна Левандовска каза пред "Onet", че тя и семейството им са се установили добре в Барселона и се наслаждават, което подсказва, че едва ли ще искат скорошно местене.

Още: Боледуващ или лъжец? Казусът на Де Йонг в Барселона бе разрешен

Барселона е променила мисленето на семейство Левандовски

Левандовски няма да има избор - жена му се обясни в любов на Барселона

"От няколко месеца работя по откриването на фитнес зала и школа по танци в Барселона, където организирах и спортни първенства. Въпреки че продължавам да ръководя компании в Полша, сега ходя по-рядко. Трябва да планирам професионалните си ангажименти така, че да не пречат на семейния ми живот, защото дъщеря ми Клара ходи на училище", сподели тя.

"Когато живеехме в Мюнхен, бях напълно погълната от работа. Попадах в някаква вихрушка и понякога се чудех защо го направих? Роберт също ми зададе този въпрос. След като се преместих в Барселона, промених начина си на виждане за живота. Започнах да го ценя повече и да му се наслаждавам максимално. Каталунците ме научиха, че има само един живот и че си струва да му се наслаждавам.

Още: Какво трябва да направи Шави, за да спаси поста си? Барселона иска да види само едно

Може да се каже, че Каталуния е моето място и се надявам да се установим тук и да останем за дълго време, защото ежедневието ни тук е съвсем различно от това във Варшава или Мюнхен. Живеем близо до плажа и прекарваме много време там", допълни тя, считайки го за ясен знак какво ще е и намерението на Левандовски. Именно Жоан Лапорта пък забранил на Шави полякът и още двама да получат почивка от последния двубой в Шампионска лига.

ПСЖ е шокиращият аутсайдер в Шампионска лига! Манчестър Сити ще защитава трофея

Деко обвинил играч на Барселона в лъжа, че е болен, за да не пътува с отбора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички