Лапорта попречил на Шави да даде почивка на трио лидери за мача с Антверп


Лапорта попречил на Шави да даде почивка на трио лидери за мача с Антверп
Снимка: Getty Images

1311 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта е поискал от треньора на тима - Шави Ернандес, да вземе Роберт Левандовски, Илкай Гюндоган и Роналд Араухо за гостуването на Антверп в груповата фаза на Шампионска лига, пише "Mundo Deportivo".

Наставникът е смятал да даде почивка на нападателя, халфа и защитника, но шефът му го е накарал да ги вземе на полета за Белгия заради поражението на тима от Жирона в Ла Лига (2:4). Лапорта не е искал да се дава почивка на лидерите след такава болезнена грешка в първенството.

Барселона гостува на Антверп тази вечер от 22:00 часа. След 5 мача в групата каталунците оглавяват класирането с 12 точки. Белгийският тим е на последна позиция без нито една спечелена точка.

Загубата на Барселона от градския съперник ги свали на четвърто място в Ла Лига, докато Жирона се качи на първото място. На Карло Анчелоти пък мачът Барселона - Жирона му се сторил забавен. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички