Четирима от контузените в Барселона отново тренират, но само един може да играе срещу Реал Мадрид


Четирима от контузените в Барселона отново тренират, но само един може да играе срещу Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

1249 0

Барселона започва да се съвзема от ситуацията с контузени играчи, в която бе изпаднал отборът. Почти всички футболисти подновиха тренировки преди съботното "Ел Класико", като само Серхи Роберто пропусна последното занимание.

Лоша и добра новина за Барселона

В четвъртък Рафиня се появи за първи път в тренировка, с надеждата, че може да се върне за големия мач с Реал Мадрид. Междувременно се очаква Роберт Левандовски също да бъде включен в отбора, след като направи всичко възможно, за да играе на "Монжуик".

Левандовски, Френки де Йонг, Педри и Жул Кунде се върнаха към тренировки с основната групата в петък преди мача. Според "Mundo Deportivo" обаче е много малко вероятно някой от тях да участва, с изключение на полския нападател.

Това все пак е обнадеждаваща новина за Барселона и Шави Ернандес, които се промъкнаха в последните мачове,опитвайки се да прикрият липсата на дълбочина на състава си. Освен това за Барселона следва тежка серия след "Ел Класико" с двубои срещу Реал Сосиедад, Шахтьор Донецк, Алавес, Порто, Атлетико Мадрид и Жирона. А Шави се възхити на един определен играч преди "Ел Класико".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички