Шок за Реал Мадрид! Белингам напусна по-рано тренировка, под въпрос е за дербито с Атлетико


Шок за Реал Мадрид! Белингам напусна по-рано тренировка, под въпрос е за дербито с Атлетико
Снимка: Getty Images

1301 0

Контузиите продължават да тормозят сериозно Реал Мадрид, като голямо притеснение се настани в клуба заради новата звезда на тима Джуд Белингам. Той е напуснал преждевременно предпоследната си тренировка преди дербито с Атлетико Мадрид.

Пореден проблем пред Реал Мадрид

Според AS медицинският щаб все още е уверен, че той ще присъства на последната им тренировка и мача срещу Атлетико. Изданието твърди, че след като си е тръгнал,се е хванал за корема. Все още не е ясно дали е с травма на корема, или се е разболял.

"Лос Бланкос" вече трябва да се справят без Дани Карвахал, Винисиус Жуниор, Арда Гюлер, Едер Милитао и Тибо Куртоа за срещата им в неделя вечер, а евентуална липса на Белингам ще е голям удар.

Няма да е първият път, в който Реал Мадрид има оптимистична предварителна диагноза за контузия или заболяване, само за да се превърне в по-голям проблем. Въпреки това, ако това е заболяване, има голям шанс Белингам да се възстанови навреме за Атлетико Мадрид.

Отсъствието на Белингам би било голям проблем за Карло Анчелоти. След като вкара 6 и асистира за един от техните 11 гола този сезон. Решението на италианеца да изгради атаката си около Белингам беше голямо попадение. В Шампионска лига отново той донесе победата в първия мач от групите, като вече има завиден брой рекорди на своя сметка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички