Напрежение в съблекалнята на Реал Мадрид заради желанията на Модрич и Кроос


Напрежение в съблекалнята на Реал Мадрид заради желанията на Модрич и Кроос
Снимка: Getty Images

2692 0

Лука Модрич и Тони Кроос стават все по-недоволни от ролите си, под ръководството на мениджъра на Реал Мадрид Карло Анчелоти".

Двамата искат да са титуляри

"Relevo" информира, че легендите в полузащитата са недоволни от игровото време, което получават от италианския специалист и имат желанието да се завърнат в стартовите 11 на "лос бланкос" много скоро. Според изданието двамата са информирали Анчелоти, че искат да имат основна роля в неговата селекция.

Припомняме, че Кроос и Модрич помогнаха заедно на Реал Мадрид да спечели цели четири трофея в Шампионска лига в периода между 2016 и 2022 година. Мнозина обаче смятат, че сега е време футболисти като Орелиен Чуамени, Едуардо Камавинга и Джуд Белингам да заемат тяхното място в халфовата линия и да ги наследят подобаващо.

Модрич започна само в един от пет мача, като беше използван като резерва в останалите четири в Ла Лига през сезона. Въпреки това имаше "искра надежда" за него, тъй като стартира като титуляр при победата в Шампионска лига срещу Унион Берлин в сряда (20 септември).

По същия начин Тони Кроос иска да си върне статута на титуляр. Германският полузащитник със сигурност си спомня за дните, когато беше незаменим от единайсеторката на клуба. През сезон 2023/24 в Ла Лига Кроос стартира в само два от петте мача и влезе като резерва в останалите три.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Появи се нова информация за състоянието на контузения Винисиус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички