Нов сериозен удар за Реал Мадрид преди дербито в Ла Лига срещу Атлетико


Нов сериозен удар за Реал Мадрид преди дербито в Ла Лига срещу Атлетико
Снимка: Getty Images

5025 0

Проблемите в Реал Мадрид около контузените играчи на клуба продължават. На "лос бланкос" им предстои градското дерби срещу Атлетико Мадрид този уикенд, а "Marca" информира, че Карло Анчелоти и компания ще трябва да излязат без ключов играч.

Нова травма на "Бернабеу"

Става дума за бранителя на "кралете" - Дани Карвахал. Испанското издание информира, че 31-годишният футболист е минал през ядрено-магнитен резонанс, който е установил, че той не се е възстановил от мускулната контузия, получена преди няколко дни и няма да играе срещу "лос рохибланкос" в неделя (24 септември).

В лазарета на испанския гранд Карвахал ще се присъедини към имена като Тибо Куртоа и Едер Милитао, които се очаква да се завърнат на терена през пролетта. Там още е и новото лятно попълнение на мадридчани Арда Гюлер.

Карло Анчелоти трябваше да понесе още един "удар" преди няколко седмици, когато Винисиус получи травма срещу Хетафе. Наскоро стана ясно, че Реал Мадрид няма да рискува голямата си звезда срещу Атлетико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички