Шефът на Ла Лига: Серия А почти не забеляза идването на Роналдо


Шефът на Ла Лига: Серия А почти не забеляза идването на Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1195 0

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас обяви, че испанското първенство не е загубило нищо с напускането на Кристиано Роналдо. Както е известно, след 9 години в Реал Мадрид португалската звезда премина в Ювентус. Тебас коментира възможното напускане на Лионел Меси от Барселона.

"Безусловно, аз не искам те да напускат Ла Лига, но ако се случи, всички трябва да положим усилия, за да компенсираме загубата. Кристиано Роналдо го няма, както ми напомнят някои хейтъри в Туитър. Мога да ви уверя, че нищо не се е променило за нас. Честно казано, не мисля, че и Серия А е станала по-силна, те почти не забелязаха идването му", коментира президентът на Ла Лига.

"Неймар премина в ПСЖ, но Лига 1 си остава само Лига 1. Марката "Ла Лига" и големите клубове, които участват в нея, са по-важни от всеки отделен играч, независимо от таланта му", допълва Тебас. А защо бивш играч на Ювентус нападна Роналдо вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички