Шефът на Ла Лига: Не Меси е виновен за кризата в Барселона


Шефът на Ла Лига: Не Меси е виновен за кризата в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1025 0

Президентът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас коментира изтичането на информацията за последния договор на Лионел Меси с Барселона. 4-годишният контракт е на стойност над половин милиард евро и бе публикуван от вестник "Mundo Deportivo". В заглавието си медията обвинява звездата за тежките финансови проблеми на клуба.

"Тежкото финансово положение на Барселона (както и на други големи клубове) не е по вина на Меси, а на разрушителните последици от COVID-19. Без пандемията доходите, получени от най-добрия играч в историята, щяха да компенсират тези разходи. Някои медии не се отнасят справедливо към този проблем", написа Тебас в Туитър.

В Испания написаха вчера, че капитанът на Барселона е бесен заради изтичането на информацията и възнамерява да съди както вестника, така и възможните издайници на информацията. Освен това се твърди, че Меси е взел окончателно решение да напусне клуба след поредния скандал. А ето какво каза по темата основният заподозрян за информатор на вестника Хосеп Мария Бартомеу. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички