Бартомеу коментира нападките, че е издал договора на Меси на "Mundo Deportivo"


Бартомеу коментира нападките, че е издал договора на Меси на "Mundo Deportivo"
Снимка: Getty Images/Guliver

1588 0

Бившият президент на Барселона Хосеп Мария Бартомеу се защити от обвиненията, че е замесен в изтичането на информация за договора на клуба с капитана Лионел Меси. Както е известно, вчера спортният свят бе шокиран, след като "El Mundo Deportivo" разкри, че звездата ще прибере минимум 555 милиона евро за 4-годишния си контракт с каталунците, който изтича това лято.

"Неприятно ми е да чуя, че ме нарекоха информатор за договора на Меси, това е лъжа. Разкриването на професионални договори е много сериозна и напълно незаконна тема. Лесно е да обвиняваме в ефир, но това не е шега и всичко ще завърши в съда", заяви Бартомеу пред испанската TV3.

"Плюс това Меси заслужава това, което печели. Без пандемията Барселона напълно можеше да му плати такива пари", категоричен бе той. В Испания се появиха слухове, че Меси ще съди вестника и възможните източници на информацията му. Плюс това аржентинецът бил взел окончателно решение да напусне клуба след този скандал. Ето кои са другите възможни информатори на "Mundo Deportivo". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички