Шефът на Ла Лига: Манчестър Сити може да привлече Меси, но ще е против правилата


Шефът на Ла Лига: Манчестър Сити може да привлече Меси, но ще е против правилата
Снимка: Getty Images/Gulliver

1378 0

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас говори за възможността Манчестър Сити да подпише с Лионел Меси от Барселона в края на сезона. Тебас не пропусна шанса да критикува Сити заради твърденията, че нарушават финансовите правила.

"Единственият клуб във Висшата лига, който говори за привличане на Меси, е Манчестър Сити. Тъй като Ман Сити се състезава извън правилата, това, което ме притеснява е, че те могат да получат достъп до играч, като нарушат правилата на УЕФА", сподели Тебас.

"Не само аз се оплаквам от това. Клоп и Моуриньо също се оплакаха от Сити. Толкова пъти съм критикувал какво прави Сити, като го правиш още веднъж, няма значение. Те не са засегнати от Covid-19, от пандемии или от каквото и да било, защото се финансират по различен начин и е невъзможно да се борим срещу това". А какъв знак мислят феновете, че е дал Меси за това, че отива в Манчестър Сити вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички