Барселона търси решение в предни позиции, намира го в Манчестър Юнайтед


Барселона търси решение в предни позиции, намира го в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3580 0

Барселона обмисля неочакван трансфер в последния ден на зимния трансферен прозорец. Каталунците смятат да „освободят“ Антони Еланга от резервната скамейка на Манчестър Юнайтед.

До този момент Барселона гледаше трансферния прозорец отстрани. Нито едно ново попълнение не влезе в състава на Шави, като до голяма степен за това изигра роля финансовият феърплей. Единственият трансфер, който испанският тим направи, беше този на Мемфис Депай, който вече ще се изявява в Атлетико Мадрид.

Според ESPN обаче от Ла Лига са обявили, че каталунците обмислят да направят входящ трансфер в последния ден от трансферния прозорец. Съобщава се, че клубът разполага с резерв от 5 млн. евро, с които да регистрират играчи.

Шави пък иска да подсили своята атака, като до този момент решението е Антони Еланга. Той обаче няма да премине на „Камп Ноу“ за постоянно, а само под наем.

Шведът няма много поле за изяви под ръководството на Ерик тен Хаг. Именно заради това е склонен да поеме в нова посока. Интерес към него обаче има и от германски тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички