Юнайтед ще брои 40 милиона на Барселона, за да върне бивш футболист на Челси на Острова


Юнайтед ще брои 40 милиона на Барселона, за да върне бивш футболист на Челси на Острова
Снимка: Getty Images

21242 0

Манчестър Юнайтед е готов да плати сумата от 40 милиона евро, за да привлече бившия защитник на Челси Андреас Кристенсен от Барселона това лято и да го върне обратно на Острова.

Според "El Nacional" "червените дяволи" се насочват към Кристенсен, като мениджърът Ерик тен Хаг е склонен да подпише с опитен защитник. Смята се, че опитът на 27-годишния футболист във Висшата лига е достатъчен за управата на "Олд Трафорд".

Датчанинът пристигна в Барселона през миналото лято, след като стана свободен агент и не поднови договора си на "Стамфорд Бридж". Той записа 32 участия във всички турнири, като помогна на "блаугранас" да запази 15 чисти мрежи. Кристенсен допринесе и за успеха в Ла Лига със своите две попадения през кампанията.

Юнайтед е изпратил оферта

Първоначалната оферта на Манчестър Юнайтед за Кристенсен обаче е била отхвърлена от Барселона, тъй като техният мениджър Шави гледа на датския защитник като на играч, който не подлежи на трансфер, като се има предвид неговият добър старт на "Камп Ноу".

Управата на "червените" обаче не смята да се отказва от привличането на бранителя и се очаква в следващите седмици да изпрати нова оферта на стойност 40 милиона евро, която се надява да бъде приета.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Магуайър постави категорично условие пред желаещите го клубове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички