Шеф в Барселона заобиколно потвърди, че Луис Суарес напуска


Шеф в Барселона заобиколно потвърди, че Луис Суарес напуска
Снимка: Getty Images/Guliver

1693 0

Техническият секретар на Барселона Рамон Планес говори относно бъдещето на Луис Суарес и Артуро Видал в клуба. Както е известно, двамата не са желани от наставника Роналд Куман и се очаква да напуснат "Камп Ноу".

"Ние уважаваме играчите, които са дали толкова много на клуба. Но сега сме в процес на промяна, с нов треньор, нови идеи и работим върху това. Уважаваме играчите, но не забравяйте, че пазарът затваря на 5 октомври. Дотогава много неща могат да се случат. От месеци работим за подобряване на отбора и търсим играчи, които да започнат нова ера в клуба. Нуждаем се от комбинация от качества и опит", каза Планес.

Планес потвърди, че Артуро Видал ще си тръгне от клуба.Чилиецът е свързван с преминаване в Интер. "Продължаваме преговорите за напускането му. Използвам случая да благодаря на Артуро за двете години, които ни даде, той беше много важен за отбора. Трансферът му още не е официален и не мога да говоря за цифри. Трябва да сме спокойни и да сме наясно с целите си“, сподели още техническият секретар на каталунците.  Междувременно, Роналд Куман отличи и заля с похвали двама нови играчи на Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички