Кариерата на Луис Суарес в Барселона върви уверено към срамен завършек


Кариерата на Луис Суарес в Барселона върви уверено към срамен завършек
Снимка: Getty Images/Guliver

2210 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес е един от най-качествените голмайстори, които са играли на "Камп Ноу" някога. Въпреки това, напредналата му възраст, контузиите и спадът в нивото му доведоха до там, че от ръководството на каталунците да не разчитат повече на него.

За да си тръгне обаче, уругваецът държи да получи всичките си заплати, които остават по договора му, който изтича през лятото на 2021 година (общо около 25 милиона евро). От Барселона нямат никакво намерение това да се случи и са готови със своя отговор.

Новият наставник на "блаугранас" Роналд Куман признава, че той лично няма против да използва атакуващия футболист и решението да не се разчита на него е на клуба. 

Така може да се стигне до сценарий, в който Суарес остава в Барселона още една година, но не изиграва нито един двубой и гледа отблизо представянето на тима. Възможна е и промяна в решението на уругвайския нападател, който е желан от няколко европейски гранда.

Междувременно, Роналд Куман отличи и заля с похвали двама нови играчи на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички