Шеф в Барселона: Вратите при нас за Меси са отворени винаги


Шеф в Барселона: Вратите при нас за Меси са отворени винаги
Снимка: Getty Images

1417 0

Вицепрезидентът на Барселона – Едуард Ромеу, разкри, че Лионел Меси наистина може да се завърне в отбора. Аржентинският национал напусна „блаугранас“ през 2021-а година поради влошеното икономическо състояние при „лос кулес“ и парафира за две години с френския Пари Сен Жармен.

И сега, договорът на Лео изтича през следващото лято, то спекулациите около неговото бъдеще не стихват, като има сериозна вероятност той отново да облече фланелката на Барса.

Ромеу разкри, че Барселона може да опита да върне Меси на „Камп Ноу“, а сега го стори и пред британската преса. „Ако клубът иска да го върне, ще работим върху тази сделка. Знаем как да вършим чудеса, а вратите при нас са винаги отворени за Меси“, сподели той пред Daily Mail.

Според последните информации 35-годишният офанзивен футболист все още не е получил официална оферта за завръщането си, като ще обмисля бъдещето си след края на Световното първенство в Катар през зимата.

Меси има осем гола и толкова асистенции за ПСЖ в 13 мача през този сезон. А какво "бижу" даде Меси на световния футбол, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички