Във Франция разкриха дали ПСЖ ще предложи нов договор на Лео Меси


Във Франция разкриха дали ПСЖ ще предложи нов договор на Лео Меси
Снимка: Getty Images

1951 0

Френският футболен клуб Пари Сен Жермен ще предложи нов договор на аржентинския национал Лионел Меси. Това съобщава в профила си в Туитър журналистът от "Гадзета дело Спорт" Николо Скира.

На 35-годишния нападател ще получи оферта за контракт за една година с опция за удължаване с още един сезон. Настоящият договор на Меси с Пари Сен Жермен изтича през лятото на 2023 година.

По-рано испанските медии съобщиха, че аржентинецът в края на настоящия сезон ще се завърне в испанския Барселона, за който игра през цялата си кариера, преди да премине във френския гранд през 2021 година. След това, обаче, тези информации бяха опровергани.

Меси стана играч на Барселона през 2004-а. С клуба аржентинецът спечели шампионата на Испания десет пъти, осем пъти взе Суперкупата на Испания и седем пъти Купата на Испания. Освен това нападателят е печелил четири пъти Шампионската лига, три пъти Суперкупата на УЕФА и три пъти Световното клубно първенство.

През август 2021 година Меси се премести в Пари Сен Жермен, тъй като Барселона не успя да подпише с него нов договор поради финансовите разпоредби на Ла Лига. За парижани той е изиграл 45 мача до момента, в които има 17 гола и 23 асистенции.

Вижте още: Рамос разтървал Неймар и Мбапе от бой в съблекалнята на ПСЖ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички