Шави: Щастлив съм, Жорди Кройф ме посъветва да пусна Гарсия в центъра


Шави: Щастлив съм, Жорди Кройф ме посъветва да пусна Гарсия в центъра
Снимка: Getty Images

14002 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес коментира разгромната победа над последния в класирането Елче. Снощи каталунците надвиха изпадащия тим с 4:0 в мач от 27-ия кръг на Ла Лига.

"Щастлив съм. За да съберем състава за този мач, трябваше да използваме тези, които не играят толкова често, а те показаха много високо ниво. Истински отбор. Направихме важна стъпка и постигнахме много добра победа. Много съм доволен от отбора", започна Шави след края на мача.

"Честно казано, идеята да пуснем Ерик Гарсия в центъра на терена дойде от Жорди Кройф. Той ми го казва от миналата година. Мислихме, обсъдихме всичко с щаба. Няколко месеца го слагахме в опорната зона в двустранните мачове. Той изигра страхотен мач. Мисля, че в негово лице можем да получим добър опорен халф", продължи треньорът.

"Фати? Тази вечер игра перфектно, а голът винаги дава самочувствие. Ансу беше уморен до края на мача, свърши много добра работа. Той е важен за мен. Голът е следствие на труда и таланта му. Много се радвам и за Феран Торес. Тези, които вкараха тази вечер, го заслужаваха", завърши той. Наскоро се появи слух, че Барселона е набелязал три звезди от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички