Шави след загубата: Трудно е да се подготвиш за мачове, след като целта е постигната


Шави след загубата: Трудно е да се подготвиш за мачове, след като целта е постигната
Снимка: Getty Images

1068 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес отдаде загубата на своя тим от Валядолид с 1:3 на липсата на концентрация. След като спечелиха титлата в Ла Лига, каталунците допуснаха две поредни загуби в първенството.

"Трудно е да се подготвиш за такива мачове, когато целта е вече постигната. Такива резултати са в следствие на отпуснатост. Головете бяха в резултат на две грешки. Заслужена победа за Валядолид. те се нуждаеха от нея много повече, както и показаха. Жорди Масип игра страхотно", започна Шави, цитиран от "Marca".

"Разбирам играчите. Имахме много плътен календар, освен това Световното първенство беше по средата на сезона. И ние решихме своите задачи. Но тези мачове също са важни и искаме да направим добро впечатление. Днес това не проработи. Единственото хубаво нещо е, че Левандовски вкара", продължи той.

"Гордея се с това, че бяхме единни дори в трудните моменти. И нека не забравяме, че направихме дубъл - спечелихме Ла Лига и Суперкупата на Испания", завърши треньорът. А ето пред каква сериозна дилема са в Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички