Как Барселона ще изпрати своя дом в последния си мач на стария "Камп Ноу"?


Как Барселона ще изпрати своя дом в последния си мач на стария "Камп Ноу"?
Снимка: GettyImages

1561 0

Ръководството на Барселона е подготвило подобаващо изпращане на своя дом - "Камп Ноу", в последния домакински мач на каталунците на митичния стадион в познатия му вид.

"Блаугранас" посрещат Майорка в двубой от предпоследния 36-и кръг на Ла Лига. Той ще се състои в неделя (28.05), а с него ще бъде дадено начало на дългоочаквана от всички каталунци промяна.

Специален ден

Испанският гранд се изнася от "Камп Ноу" в края на кампанията поради грандиозната реконструкция, която му предстои. Планът е съоръжението да придобие ултрамодерен вид, а освен това и да бъде покрито изцяло с козирка. 

По повода "SPORT" съобщава, че футболистите на тима ще излязат със специални фланелки. Чрез тях те ще благодарят на своите привърженици за подкрепата и ще отдадат почит на легендарния дом на тима. На фланелките ще грее надпис "Пълен с история. Пълен с бъдеще".

Допълнителна емоционална нотка на мача с Майорка ще придаде и триумфът на "лос кулес" в първенството, както и сбогуването с легендата на отбора Серхио Бускетс, който прекратява кариерата си с "блаугранас" в края на сезона.

Планът

Барселона ще играе домакинските си срещи на Олимпийския стадион "Луис Компанис". Очаква се ремонтните дейности да продължат до края на 2024 

Каква е грандиозната сума, която клубът ще плати за реконструкцията на "Камп Ноу"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички