Шави след равенството на Барселона: В добро положение сме, не съм притеснен


Шави след равенството на Барселона: В добро положение сме, не съм притеснен
Снимка: Getty Images

1337 0

Наставникът на Барселона Шави коментира разочароващото равенство (0:0) на неговия тим с каталунския съперник Жирона. Двата тима не успяха да се победят вчера (10 април), но испанският специалист не вижда поводи за притеснение в борбата за короната на Ла Лига. 

"Ние сме в много добро положение, не съм притеснен. Мачът беше добър, с много положения. Направихме някои много добри неща, бяхме много добри в пресата и връщането на топките", каза Шави пред медиите след двубоя.

"Бихме приели този резултат и преди началото на сезона. Когато не спечелиш, и още повече у дома, си мислиш, че можеш да водим с 15 точки, но трябва да гледаме положително на това. Все пак имаме 13 точки преднина на върха", добави още специалистът.

Барселона продължава да води с 13 пункта пред втория Реал Мадрид, когото победи през изминалата седмица с 2:1 на "Камп Ноу" в мач от Ла Лига, но след това загуби от "лос бланкос" с 0:4 на "Сантяго Бернабеу" в полуфинала за Купата на Краля.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона си връща Филипе Коутиньо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички