Шави след класиката над Реал: Резултатът е благоприятен, но това не означава, че направихме страхотен мач


Шави след класиката над Реал: Резултатът е благоприятен, но това не означава, че направихме страхотен мач
Снимка: Getty Images

3636 0

Наставникът на Барселона - Шави, остана доволен от победата на неговите възпитаници в бурното "Ел Класико" срещу Реал Мадрид на американска земя. Каталунците се наложиха с 3:0 в приятелската среща срещу вечния си враг, но испанският специалист поясни, че резултатът е подвеждащ.

Коментар за "Ел Класико"

"Що се отнася до мача, то той бе равностоен. Имаше моменти от всичко. Моменти на търпение, на дълги притежания. Моменти на търпение срещу много физически опонент. Те са най-физическият опонент в света. Доволни сме от начина, по който се състезаваме. Това е Ел Класико и обикновено Ел Класико не са приятелски мачове. Що се отнася до Фермин, той има последния пас, нещо, което ни липсваше през миналия сезон. Има и удари извън наказателното поле, което ни липсваше", каза Шави.

Резултатът

"Резултатът е много благоприятен, но това не означава, че направихме страхотен мач. Реал Мадрид има много по-голям състав от нашия. Те извеждаха играчи и имат набор от възможности. Те имат страхотен състав. Доволен съм от начина, по който се състезавахме, но има много неща, които трябва да се подобрят и в много моменти приличахме на това, което искаме да бъдем".

Лятната селекция

"Мисля, че имаме нужда от още нови попълнения. Трябва да се укрепим още малко. Президентът и ръководството го знаят. За да сме конкурентоспособни, трябва да се подсигурим", добави още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички