Отрязаха ПСЖ за 20-годишен и сега ще настоява за суперзвезда на Барселона


Отрязаха ПСЖ за 20-годишен и сега ще настоява за суперзвезда на Барселона
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3945 0

Ръководството на ПСЖ не е успяло да се договори за правата на младежкия френски национал - Брадли Баркола, съобщава авторитетното издание L'Equipe. Оказва се, че Олимпик Лион е отхвърлил оферта от 30 милиона евро за 20-годишното крило. 

Отказаната оферта

Той подписа контракт едва преди година и сега е обвързан чак до средата на 2026 г. Това поставя заинтересованите от фланговия футболист в много сложна ситуация. 

Последните мнения по темата са, че "хлапетата" може да се откажат от младока само заради финансовото си състояние. Припомяме ви, че Блан наложи Баркола през втората половина на миналия сезон и вече разполага с общо 44 срещи за представителния тим, в които се е разписал 7 пъти и е асистирал още 12. 

Промяна в плана

Сега обаче на "Парк де Пренс" не са очаровани от отказа на местния си съперник и обмислят форсиране на сделката за правата на Усман Дембеле. Италианският журналист Фабрицио Романо е категоричен в събота вечер, че ПСЖ ще направи всичко възможно да активира откупната клауза на национала. 

Припомняме ви, че през изминалия сезон бе сред основните футболисти на Шави и отдавна успя да се реабилитира пред ръководството на каталунците. То също разчита на крилото, но в случая всичко ще бъде в ръцете на играча.

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички