Реал Мадрид и Барселона близо до оптималните си състави, три контузии "тормозят" американското "Ел Класико"


Реал Мадрид и Барселона близо до оптималните си състави, три контузии "тормозят" американското "Ел Класико"
Снимка: GettyImages

4012 0

Барселона и Реал Мадрид се приближават към това да са напълно готови преди предсезонния си мач в Далас в събота вечер. Все още има едно-две съмнения кой ще бъде на разположение.

Повече кадрови проблеми при каталунците

За Барселона баският централен защитник Иниго Мартинес продължава възстановяването си от проблем с гърба, но няма да бъде част от техния отбор за Ел Класико. Клеман Ленгле също няма да играе, тъй като Барселона дава приоритет на оттегляне от клуба, а Хулиан Араухо е в почивка.

Междувременно Гави също пропусна загубата им с 5:3 от Арсенал, но можеше да се завърне за мадридчани, след като се върна към груповата тренировка ден по-рано, според Mundo Deportivo.

Един липсващ в Реал Мадрид

За Реал Мадрид единственото вероятно отсъствие е това на 18-годишната тийн сензация Арда Гюлер. Турският халф има лек мускулен проблем от миналата седмица и след като пропусна последната тренировка и почти сигурно няма да вземе участие.

Барселона ще иска да подобри представянето си срещу Арсенал, съзнавайки, че допускането на няколко гола срещу Реал Мадрид ще породи някои съмнения преди новия сезон.

Междувременно Карло Анчелоти подчерта защитната работа на своя отбор, след като те победиха Манчестър Юнайтед с 2-0. Те ще се надяват, че тяхната 4-4-2 диамантена система да продължи да е все така обещаваща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички