Барселона няма спирка: На "Камп Ноу" набелязаха три големи звезди от Висшата лига


Барселона няма спирка: На "Камп Ноу" набелязаха три големи звезди от Висшата лига
Снимка: Getty Images

15135 0

Испанският гранд Барселона продължава да има големи трансферни амбиции за предстоящото лято. На "Камп Ноу" са си харесали три големи звезди на английския футбол, а именно - Мохамед Салах и Луис Диас от Ливърпул, както и Хюн Мин сон от отбора на Тотнъм, твърди "Catalunya Radio".

Медията твърди, че на "Камп Ноу" вече мислят за следващия сезон, давайки приоритет на привличането на флангови футболисти. Няколко играчи са на техния радар, а Салах, Диас и Сон се смятат за цели с висок приоритет. Грандът от Каталуния също така е готов да "отвори кесията" и да похарчи много пари, ако това се наложи.

Могат ли Салах, Диас и Сон да се впишат в състава на Шави?

Салах, който е вкарал 178 гола и е направил 74 асистенции в по-малко от 300 мача за Ливърпул, е смятан за един от най-добрите играчи в света. Сон, който има 99 гола и 56 асистенции за Тотнъм, също е много търсен. Междувременно Диас се бореше с контузия в коляното този сезон, което спря прогреса му. 26-годишният колумбиец има 18 голови участия (10 гола, 8 асистенции) в 38 мача, откакто се присъедини към "червените" през 2022 година от португалския гранд Порто.

И тримата са уникални и универсални играчи, които освен опасното си присъствие на фланга са способни и да водят атаката на даден отбор. Мнозина експерти вярват, че всеки един от гореспоменатите футболисти може да пасне на стила на игра на Барселона и да просперира с екипа на "блаугранас".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона предлага Ансу Фати на отбори от Висшата лига за страхотна сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички