Хулиан Алварес бил пред трансфер в Барселона, отрязали го за по-опитни играчи


Хулиан Алварес бил пред трансфер в Барселона, отрязали го за по-опитни играчи
Снимка: Getty Images

3076 0

Една от звездите на Манчестър Сити и националния отбор на Аржентина - Хулиан Алварес, е бил много близо до трансфер в испанския гранд Барселона през изминалия януарски трансферен прозорец, твърди "Mundo Deportivo".

Каталунците и Алварес са били много близо до това да си стиснат ръцете, но в последния момент от "Камп Ноу" са решили да се концентрират върху подписването с по-опитни играчи като Адама Траоре, Феран Торес и Пиер-Емерик Обамеянг.

В крайна сметка, само Феран Торес се задържа в Барселона. Адама Траоре се върна обратно в Уулвърхямптън, а Обамеянг подписа с Челси.

Останалото е история. През лятото Алварес бе привлечен от Манчестър Сити и впечатлява с изявите си във Висшата лига. Нападателят може да се похвали със 7 попадения и 2 асистенции в 20 изяви за "гражданите".

22-годишният футболист се представя и на високо ниво на Световното първенство по футбол в Катар. Той има 4 попадения за Аржентина, а отборът му ще играе финал на турнира срещу Франция в неделя (18 декември).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барса се ориентира към бранител на Интер?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички