Шави не се притеснява - в Барселона гледали видеа след злополучния мач с Галатасарай


Шави не се притеснява - в Барселона гледали видеа след злополучния мач с Галатасарай
Снимка: Getty Images

1276 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес не е притеснен от слабата игра на неговите футболисти при нулевото равенство с Галатасарай през седмицата. В тази среща от 1/8-финалите на турнира Лига Европа каталунците отправиха 16 удара, но само четири от тях бяха точни и така и не успяха да намерят път покрай бившия си вратар Инаки Пеня.

По време на пресконференция преди утрешното (13 март) домакинство на Осасуна, Шави заяви следното:

"Имаме различни опции на терена, но трябва да ги използваме правилно. В последните дни тренирахме добре, изгледахме някои видеа и ще се опитаме да намериш решение на проблемите. Изправихме се срещу много добър отбор (б.р. - Галатасарай), който разполага със страхотен вратар".

"Трябваше да атакуваме по-добре. Анализирахме всичко, защото трябва да сме самокритични. Не мисля за реванша идната седмица. Фокусиран съм върху Осасуна, който се представя добре този сезон", добави още треньорът на Барса.

*Осасуна е на 11-о място във временното класиране с актив от 35 точки. Барселона са четвърти с 48, но с два мача по-малко от третия Атлетико Мадрид (51).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички