На "Камп Ноу" в Лига Европа: Фен на Барселона сложи името Бензема на гърба си (СНИМКА)


На "Камп Ноу" в Лига Европа: Фен на Барселона сложи името Бензема на гърба си (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2380 0

Въпреки че бе в сряда, 9-и март, все още се говори за мача между Реал Мадрид и ПСЖ в Шампионска лига. И най-вече за изумителните представяния на полузащитника Лука Модрич и на нападателя Карим Бензема. Вторият се отчете с хеттрик за успеха с 3:1.

Френският атакуващ футболист получи много поздравления от различни места, дори и по-неочаквани такива. Завърналата се в отбора през зимата легенда на Барселона Дани Алвеш също поздрави Бензема, въпреки че двата клуба имат сериозно съперничество.

"Не ми пука, че той е от Мадрид, какъв играч, какъв играч е Бензема. Обичам тази игра" - смело отсече Алвеш. Някои от Барселона пък стигнаха още по-далеч, въпреки че става въпрос за привърженик, а не за действащ футболист на тима.

По време на сблъсъка на каталунците от осминафиналите в Лига Европа срещу Галатасарай бе забелязан запалянко, който бе с фланелка на Барселона от този сезон, но на гърба му вместо име на някой от играчите на тима, пишеше Бензема.

И всичко това на "Камп Ноу". В крайна сметка "блаугранас" завърши при 0:0 срещу турския гранд. А фена с фланелка на Карим можете да видите на снимката по-долу в материала.

След срещата пък Шави обясни какво се случи с Барселона на "Камп Ноу" срещу 12-ия в Турция Галатасарай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички