Шави Ернандес обясни случилото се на "Камп Ноу" в мача на Барселона срещу 12-ия в Турция Галатасарай


Шави Ернандес обясни случилото се на "Камп Ноу" в мача на Барселона срещу 12-ия в Турция Галатасарай
Снимка: Getty Images

4150 0

Късно снощи Барселона изненадващо не успя да победи Галатасарай, като дори не вкара нито един гол във вратата на 12-ия в турското първенство. Първият 1/8-финал в Лига Европа завърши 0:0 на "Камп Ноу", а старши треньорът на каталунците Шави Ернандес призна, че футболистите му са изиграли слаб мач и обясни на какво се дължи нулевото равенство:

"Не се представихме на нивото от последните ни мачове. Бяхме доста сковани през първото полувреме. През втората част създадохме положения. Казах на футболистите, че в момента, в който намалят интензитета, играта се изравнява. Подобрихме представянето си през второто полувреме, но срещнахме много силен отбор в защита", каза той на пресконференция след последния съдийски сигнал и продължи:

"Иняки (б.р. - Пеня, юноша на Барса) също бе впечатляващ. Ние пък се представихме под нивото си. Трябваше да атакуваме по-добре, да не бъдем толкова сковани пред гола. Въпреки това смятам, че доминирахме и имахме своите шансове, макар и не толкова, колкото сме свикнали. В Европа никой не ти дава нищо даром. Трябва сам да се пребориш. Нищо не е спечелено или загубено, така че в реванша ще продължим да се битката".

"Не бяхме добре организирани, не се позиционирахме добре по терена. Не се представихме добре, но смятам, че направихме достатъчно, за да победим. Те се представиха много стабилно в защита, играха с много агресия. Анализите ни не показваха подобно нещо. През втората част обаче бяхме по-добри и смятам, че заслужавахме да победим поне с 1:0", завърши коментара си Шави Ернандес.

Вижте още: Кой действащ играч на Барселона се прехласна по Карим Бензема?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички