Шави Ернандес иска да се завърне в Барселона


Шави Ернандес иска да се завърне в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

8562 0

Шави Ернандес е готов да поеме тима на Барселона, точно както предположи преди време Йохан Кройф. Въпреки това, той заяви, че има желание да започне на чисто на „Камп Ноу“, ако бъде назначен за наставник на клуба.

Бившият плеймейкър коментира бъдещето си пред „La Vanguardia“. „Искам да се върна в Барселона. Много съм развълнуван. След като се видях в ролята на треньор, смятам, че има какво да дам на футболистите. Но искам да е ясно, че желая да участвам в проект, който започва от нулата и в който аз ще бъда този, който ще взима решенията“.

Каталунския клуб се свърза с Шави през зимата, за да види дали испанецът ще замени като наставник Ернесто Валверде, но той отказа. „Няма проблеми да ме потърсят. Не се крия. Бих искал да работя с хора, на които имам доверие, които са лоялни и качествени личности. Не желая да има неприятни хора в съблекалнята. Аз съм отборен играч, не желая да взимам решенията сам. В Ал Садд обсъждаме нещата с ръководството, има хоризонтална структура. Дори и когато аз имам финалната дума, няма значение“, заяви Шави Ернандес.

А ето какво сподели Шави за обстановката в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички