Шави: Можем да победим всеки отбор, но трябва да го докажем


Шави: Можем да победим всеки отбор, но трябва да го докажем
Снимка: Getty Images

1526 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес сподели изводите си от загубата на тима от Байерн Мюнхен в груповата фаза на Шампионска лига. Испанската легенда е на мнение, че въпреки това отборът му може да победи всеки съперник.

"Ако сте гледали мача, вероятно разбирате, че можехме да спечелим. Липсваше ни ефективност. От наша страна е важно да демонстрираме концентрация през всичките 90 минути и да се учим от грешките си. Победите и пораженията продължават 24 часа", започна треньорът на пресконференцията си преди мача с Елче.

"Поговорих с отбора, показах им видео на техните грешки. Те са недоволни от пропуснатите моменти. Играхме добре, но не вкарахме. Не можете да пропуснете толкова много шансове в мачовете от Шампионската лига", продължи той.

"Мисля, че можем да победим всеки отбор, но трябва да го докажем. Трябва да убедим играчите, че сме на прав път. Сега няма нужда да обвиняваме никого. Показахме добра игра, но трябва да сме по-ефективни. Ако не смажеш съперника си в Шампионска лига, ще бъдеш смачкан", завърши Ернандес. А ето защо той не дава много игрово време на Ансу Фати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички