Барселона ще прави опит да си върне Лионел Меси?


Барселона ще прави опит да си върне Лионел Меси?
Снимка: Getty Images

1855 0

През следващото трансферно лято можем да станем свидетели на още едно звездно завръщане. Отборът на Барселона е готов да направи опит и да си върне обратно Лионел Меси, ако аржентинецът откаже да преподпише с ПСЖ, информира журналистът Екрем Конур.

Парижани са готови да предложат нов контракт на аржентинеца, чийто текущ изтича в края на сезона. Наскоро стана ясно обаче, че Меси няма да бърза да взима решение за бъдещето си, а ще прегледа внимателно опциите пред себе си.

Според информацията Барселона пък ще опита да се възползва, ако види, че аржентинецът няма намерение да преподписва с френския гранд. Жоан Лапорта ще направи всичко възможно да зарадва феновете на "блаугранас", връщайки обратно техния любимец на "Камп Ноу".

Меси записа 778 мача във всички състезания по време на престоя си при каталунците. Той вкара 672 гола и регистрира 303 асистенции в тези мачове, като същевременно помогна на клуба да спечели 35 трофея. Той обаче трябваше да си тръгне през лятото на 2021 година поради финансовите проблеми на Барселона.

Със сигурност ще бъде интересно, ако Меси се върне при каталунците, междувременно ето към кой друг футболист са се прицелили от Барса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички