Гуардиола и Пике с кошмарен последен сезон заедно в Барса заради Шакира


Гуардиола и Пике с кошмарен последен сезон заедно в Барса заради Шакира
Снимка: Getty Images

3716 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике разказа, че в последната година на Хосеп Гуардиола като треньор на "блаугранас" отношенията помежду им са били много напрегнати. Испанската звезда допуска, че причина за разрива може да е била връзката му с Шакира, настоящата половинка на футболиста. Пике разкри, че в момента има отлични отношения с настоящия мениджър на Манчестър Сити.

Идването на Гуардиола в първия тим на Барса съвпадна със завръщането на Пике в тима. Двамата се радваха на много успехи с отбора в продължения на четири сезона. Последният на треньора на "Камп ноу" обаче - 2011/12, е бил тежък за защитника.

"С него и като цяло със съблекалнята стигнахме до важна точка на напрежение. Темата Моуриньо имаше своя принос. Пеп иска абсолютен контрол върху всичко, което се случва. Започнах да се срещам с Шакира и отношенията ни с него се промениха. Сега връзката ни е перфектна. Бях под голямо напрежение и имаше момент, в който се замислях да напусна след сезон 2011/12", призна Пике, цитиран от "Marca".

"Срещнах го в Абу Даби и отидохме на кафе, винаги съм имал много близки отношения с Пеп. Има моменти на възходи и падения. Първите ни три години с него бяха цветя и рози, но последната беше брутална и съм сигурен, че и аз имам вина. Винаги ще съм му благодарен, сега сме в много добри отношения", допълни той. А ето как Шакира възвиси любимия си след 4:0 в Ел Класико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички