Шави е бесен за намаленото наказание на Начо: Левандовски го наказаха, че си пипа носа!


Шави е бесен за намаленото наказание на Начо: Левандовски го наказаха, че си пипа носа!
Снимка: Getty Images

1889 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес заяви, че е изненадан от факта, че наказанието на Начо от Реал Мадрид е намалено преди Ел Класико. Мадридският гранд обжалва санкцията от 3 мача на защитника и апелативната комисия уважи молбата му.

Наказанието на Начо беше намалено до 2 срещи и сега той ще може да вземе участие в мача срещу Барселона. Първото Ел Класико за сезона е на 28 октомври, събота.

"Това е въпрос към комисията. Изненадващо е. Миналата година загубихме Левандовски за всичките 3 мача, а той беше наказан за жест. Подадохме жалба, но дисквалификацията не беше намалена. Бяхме игнорирани. Това е изненада, честно казано", заяви Шави, цитиран от "Marca".

"Koлкото до Начо, съм изненадан. След този фаул съперникът можеше да се контузи, това е много опасно действие, а наказанието е намалено от 3 на 2 мача. Като спортист и бивш футболист това ме учудва.

Левандовски беше наказан за 3 мача, защото си докосна носа. Много голяма изненада", каза още наставникът на каталунците. А ето какъв проблем застигна Барселона преди Ел Класико. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички