Ас на Барселона пожела нова позиция и отсече: Във форма съм и искам да играя


Ас на Барселона пожела нова позиция и отсече: Във форма съм и искам да играя
Снимка: GettyImages

1937 0

Датският бранител на Барселона - Андреас Кристенсен, сподели интересно мнение пред "Sport TV2" по време на международната пауза. Пред "червения динамит" предстоят наглед рутинни двубои срещу тимове като Казахстан и Сан Марино. 

Бранителят обаче така и не взе участие в два от последните 4 двубои на каталунците, а отсъствието му при успеха над Порто в Шампионска лига го е разочаровало. Пред медията в родината му Кристенсен обяви, че е готов да пробва и под формата на дефанзивен полузащитник. 

Коментарът на играча

"Все още не са ме питали, но мисля, че може да бъде много забавно. Имаше няколко контузии и мисля, че ще се справя. Опитвал съм го и преди, така че няма да е ново, но все още не са ме питали. Бих искал да пробвам няколко пъти като дефанзивен полузащитник и да изпитам чувството. 

Бях разочарован от отсъствието ми срещу Порто. Винаги ще бъда, ако не играя. Само в мача срещу Майорка реших, че имам нужда да си почина, защото имах някои леки болки. Но за Шампионска лига бях в пълна сила и исках да играя. След това бях разочарован", обясни звездата от Северна Европа.

Вижте коя звезда си осигури Барселона срещу повече от 60 милиона евро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички