Цените на билетите за Барселона - Реал Мадрид достигнаха 2450 евро


Цените на билетите за Барселона - Реал Мадрид достигнаха 2450 евро
Снимка: Getty Images

936 0

Остават по-малко от десет дни до до първия дуел между Барселона и Реал Мадрид през настоящата кампания, а еуфорията по "Ел Класико", напълно нормално, започва да се увеличава с всеки изминал час, като това се вижда и в цените на билетите.

Скъпи билети за "Ел Класико"

Дотогава двата тима ще изиграят още два мача, по един в първенството и Шампионска лига, след което ще насочат цялото си внимание към изключително важния мач помежду си.

Ясно е, че рекордът за зрители няма да бъде счупен, тъй като стадион "Монтжуик", където ще се играе срещата, е с капацитет от 49 472 места, което се равнява на половината от местата на "Камп Ноу". За сметка на това пък цените на билетите, достигнаха баснословни суми.

Информация от Испания съобщава, че най-евтините билети за мача са от 294 до 344 евро, но те са за места с ограничена видимост, в ъглите на трибуните. Най-скъпите, във ВИП зоната, са от 1875 до 2450 евро.

Тези цени са валидни, ако билетите са закупени от касата на стадиона или през сайта на каталунците. Не е изключено обаче в следващите дни на "черно" да се продават още по-скъпо ценните талони.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легендарна рок група ще вдъхновява Барса за предстоящото "Ел Класико".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички