Шави доволен: След заслуженото поражение от Райо реагирахме добре


Шави доволен: След заслуженото поражение от Райо реагирахме добре
Снимка: Getty Images

954 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес изрази радостта си от това, че тимът реагира на загубата от Райо Валекано с убедителен успех над Реал Бетис в последния кръг. Снощи каталунците разбиха андалусийци с 4:0 на "Камп ноу".

"След заслуженото поражение от Райо Валекано трябваше да реагираме. Отборът разбра това, ние действахме динамично в началото на мача, вкарахме, после последва изгонване и след това мачът тръгна в наша полза", започна наставникът след успеха.

"Отлична игра. Получихме възможност да ротираме, да дадем възможност на някого да играе. Направихме още една крачка към нашата цел. От моя гледна точка, и двата жълти картона на Едгар бяха заслужени, особено втория. Имаше обещаващи атаки, така че картоните са явни", продължи Шави.

"Беше важно да пусна Дембеле, за да прекара някакво време на терена. Той каза, че се чувства добре. Кристенсен е страхотно попълнение, липсваше ни. Всичко, което е нужно сега, е Серхи Роберто да се върне. След две седмици всичко ще бъде наред", завърши той. А ето какъв рекорд в Ла Лига постави Марк-Андре тер Стеген снощи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички