"Вършат си работата"! Две легенди на Барса натискат за завръщането на Лео Меси?


"Вършат си работата"! Две легенди на Барса натискат за завръщането на Лео Меси?
Снимка: GettyImages

3693 0

Нападателят на Барселона - Феран Торес, изрази надежди, че една от най-дискутираните теми в света на футбола - относно дългоочакваното завръщане на Лео Меси на "Камп Ноу", все пак ще се увенчае с успех.

Испанецът сподели и любопитната подробност, че две от легендите на каталунците - Жорджи Алба и Серхио Бускетс, работят усърдно по това да убедят двете страни бившият им съотборник отново да облече фланелката на "лос кулес".

Всички искат Меси в Каталуния

"Е, част от слуховете излязоха наяве. Бих искал да видя оттегляне на "Камп Ноу", което да отговаря на това, което е дал на Барса. Ще бъде страхотно", заяви Торес пред "Mundo Deportivo" и продължи.

Ключови фигури

"Алба и Бускетс вече си вършат работата. Ако това е нещото, което искате да измъкнете от мен - да. Аз обаче не мисля, че той има нужда да бъде убеждаван", допълни още таранът.

Въпреки желанието на Меси да се завърне в клуба на своето сърце, осъществяването на плана няма да бъде толкова лесно. Така смята президентът на Ла Лига Хавиер Тебас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички