Трети за последните 2 години играч на Манчестър Сити напира да подсили Барселона


Трети за последните 2 години играч на Манчестър Сити напира да подсили Барселона
Снимка: Getty Images

14891 0

Защитникът на Манчестър Сити Аймерик Лапорт иска да напусне клуба през летния трансферен прозорец и да премине в Барселона, твърди "Mundo Deportivo". Испанският национал има договор с клуба до лятото на 2025 година.

28-годишният футболист загуби мястото си в титулярния състав на "гражданите", заради което иска да си тръгне още в края на сезона. Интерес към него има от италианските грандове Милан и Ювентус, както и възможност да остане във Висшата лига, обличайки екипа на Нюкасъл.

Бранителят обаче иска да заиграе за каталунския гранд и заради това е готов да намали заплатата си. Всеизвестно е, че Барселона има финансови проблеми и не може да обещае най-големите заплати във футбола.

Лапорт играе за актуалния английски шампион от януари 2018 година. Ако през лятото той подсили лидера в Ла Лига, той ще стане третият играч в последните 2 години, който напуска Сити заради Барселона. По-рано това направиха сънародниците му Ерик Гарсия (21 г.) и Феран Торес (22 г.). А ето кои други четирима в Сити следи Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички