Шакира получи торта с лика на Жерар Пике за рождения си ден, веднага я "поправи" (СНИМКА)


Шакира получи торта с лика на Жерар Пике за рождения си ден, веднага я "поправи" (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

6511 0

Една от най-известните двойки в света - тази на световноизвестната певица Шакира и легендата на Барселона Жерар Пике, за първи път от 12 години празнува общия си рожден ден отделно.

И двамата са родени на 2-и февруари, но раздялата им преди половин година, както и последвалите скандали, прекратиха традицията колумбийката и испанецът да се забавляват заедно по повода.

По случай 46-ия си рожден ден Шакира получи много подаръци, един от най-ярките и любопитни, сред които беше торта, на която стоеше както нейният, така и ликът на вече бившия ѝ съпруг. 

"Music Mundial" съобщава, че захарното изделие е изпратено от испанска медия. На него се вижда Пике, който сочи своя часовник Касио. Повод за това е култовата песен, в която певицата нападна жестоко бившата си половинка и новата му любов Клара Чиа, "взривявайки" социалните мрежи.

В своето изпълнение тя сравнява новата приятелка на бранителя със себе си, съпоставяйки Ролекс с Касио и Ферари с Туинго. Именно всички тези символи бяха също изобразени на тортата. По-късно самата Шакира сподели снимка на подаръка си онлайн, на който обаче липсваше изображението на Пике.

Портретът на легендата на каталунците бе заличен. Не става ясно дали певицата е сторила това, или някой от нейните асистенти, но това действие за пореден път засвидетелства отношението на колумбийката спрямо бившата си любов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички