Сетиен вярва, че ще разчита на Меси за мача с Майорка


Сетиен вярва, че ще разчита на Меси за мача с Майорка
Снимка: Getty Images/Guliver

1110 0

Треньорът на Барселона Кике Сетиен е уверен, че капитанът на тима Лионел Меси ще може да вземе участие в мача срещу Майорка. Аржентинецът в последните дни тренира индивидуално заради лек проблем в бедрото. Това решение бе взето от медицинския щаб, за да се избегнат усложнения. Очаква се звездата да се върне в общата група тези дни.

"При Меси се касае за незначителен мускулен спазъм, той е под контрол. Лионел е в добро състояние, няма да има проблем. Относно неговото игрово време ще се ориентираме по следващите мачове. Предстоят доста срещи, а нямаме много голям състав", заяви Сетиен, цитиран от El Mundo Deportivo.

В първия мач след подновяването на испанския шампионат Майорка посреща Барселона на 13 юни. Този сезон 32-годишният Меси взе участие в 22 мача от Ла Лига, в които вкара 19 гола и подаде за 12. Отборът на Барса, който търси трета поредна шампионска титла, води на втория Реал Мадрид с две точки при 11 оставащи кръга. Меси е водещият реализатор в Ла Лига със своите 19 отбелязани гола. Наскоро Меси заяви, че няма търпение да се върне в игра (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички