Въпреки кризата: От Барселона отхвърлили 100 млн. евро за един от големите си таланти


Въпреки кризата: От Барселона отхвърлили 100 млн. евро за един от големите си таланти
Снимка: Getty Images/Gulliver

1468 0

От Барселона са отхвърлили солидна оферта за една от младите си звезди - Ансу Фати. Според медиите в Каталуния от клуба са отказали 100 млн. евро за Ансу Фати, като сумата е предложена от неназован европейски гранд. Офертата е получена от Хосеп Мария Бартомеу миналия четвъртък, но президентът на Барса е бил категоричен, че младокът не се продава.

От клуба виждат Ансу като бъдещето на клуба след издигането на 17-годишния младеж до първия отбор. И въпреки че Барселона имат нужда от пари, то нямат намерение да се разделят с таланта си. Няколко играчи са на пазара, като на първо място е Усман Дембеле, който често получава контузии и оглавява списък с потенциални трансфери. Другите са Самуел Умтити, Иван Ракитич, Карлес Аленя, Нелсън Семедо, Жуниор Фирпо и Артуро Видал.

Междувременно Фати се разглежда като недосегаем от борда на Барса, които са готови да отглеждат талант в домашни условия като част от отбор, съставен от млади таланти от академията, която в последните години е оставена на заден план. Междувременно, от Барселона признаха за контузия на Меси и поясниха каква е тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички