Уесли Снайдер: Можех да бъда като Роналдо и Меси, но просто не исках


Уесли Снайдер: Можех да бъда като Роналдо и Меси, но просто не исках
Снимка: Getty Images/Guliver

1924 0

Бившият футболист на Реал Мадрид и Интер - Уесли Снайдер, призна, че е можел да бъде на нивото на двете мегазвезди в световния футбол - Кристиано Роналдо и Лионел Меси, но просто не го е искал. По-точно - не е бил готов да направи същите жертви.

Нидерландският играч имаше впечатляваща кариера, като дори бе смятан за един от най-добрите на своята позиция, когато бе в разцвета на силите си. Има над 130 мача за националния отбор, в които е реализирал над 30 попадения. 

"Можех да стана като Меси или Роналдо, но просто не го чувствах. Наслаждавах се на живота си, може би пиех и по чаша (вино) на вечеря. Лео и Кристиано са различни, те са направили много жертви. Аз съм добре с този факт. И без това кариерата ми бе невероятна" - заявява Снайдер.

Той е печелил вътрешните първенства на Нидерландия, Испания, Италия и Турция съответно с отборите на Аякс, Реал Мадрид, Интер и Галатасарай (печелил е и Купите на споменатите страни с изключение на испанската Купа на Краля). С "нерадзурите" покори и най-престижния европейски клубен турнир - Шампионска лига.

Снайдер бе и с основна роля за Нидерландия, която достигна до финала на Световното първенство по футбол през 2010 година, но загуби от Испания с 0:1. Междувременно, от Барселона признаха за контузия на Меси, както и каква точно е тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички