Сетиен продължава да настоява за нов нападател, Барса чака помощ от федерацията


Сетиен продължава да настоява за нов нападател, Барса чака помощ от федерацията
Снимка: Getty Images/Guliver

4103 0

Наставникът на Барселона Кике Сетиен продължава да подчертава нуждата от нов нападател. Привличането му след затварянето на зимния трансферен прозорец в страната обаче може да стане единствено чрез специално позволение от Испанската кралска федерация по футбол.

"Ако привличането на номер 9 е възможно, то той трябва да бъде максимално гъвкав относно позицията си, но това не е лесно. Трансферният прозорец е това, което е, а ние все още трябва да получим разрешение от федерацията (за да бъде привлечен заместник на контузилия се Усман Дембеле). Имаме набелязани няколко имена, но зависи от много неща. Очевидно е, че имаме нужда от някого, който да дойде и да ни помогне" - заяви специалистът.

За каталунците предстои гостуване на Бетис, чийто бивш наставник е Сетиен. Той самият призна, че това ще е по-особен и специален двубой за него. А коя легенда на тима са се опитали да си върнат от Барселона - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички