От Барселона са опитали да си върнат легенда на тима


От Барселона са опитали да си върнат легенда на тима
Снимка: Getty Images/Guliver

4072 0

Отборът на Барселона се е свързал с една от легендите на тима Андрес Иниеста със запитване дали иска да се върне в отбора под наем. Планът е бил бившият плеймейкър на каталунците да се завърне в отбора до края на сезона, но от настоящия му клуб Висел Кобе са отказали.

Иниеста има договор с японския тим в следващите две години, като бившият испански национал е капитан на отбора. В последно време се заговори за липсата на традиционния стил на Барселона и оттеглянето на тима от това, което го направи уникален за наблюдаване. Затова каталунците са решили, че евентуалното връщане на Иниеста би помогнало на отбора да възвърне облика си от предното десетилетие.

35-годишният испанец продължава да добавя още титли към своята колекция. Легендарният халф вдигна Суперкупата на Япония с Висел Кобе и по този начин спечели своя 37-ми трофей кариерата, като единствено бившият футболист на Барселона Дани Алвеш има повече – 40. А ето как настоящият треньор на каталунците Кике Сетиен коментира евентуалното завръщане на Иниеста в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички