Серхио Рамос все по-далеч от Реал Мадрид? Не се появи на символично събитие


Серхио Рамос все по-далеч от Реал Мадрид? Не се появи на символично събитие
Снимка: Guliver/GettyImages

951 0

Появи се пореден знак, че заплахата Серхио Рамос да напусне Реал Мадрид през това лято е съвсем реална. Престижното испанско издание "Марка" съобщава, че капитанът на "кралския клуб" не се е появил за фотосесията на екипите за новия сезон.

Тя се е състояла във вторник, 1 юни. Вярно е, че не всички футболисти от отбора присъстват на тези снимки, но точно Рамос винаги е бил с основна роля при представянето на нови фланелки. Не е ясно дали отсъствието му е негово решение, или такова на клуба.

"Марка" все пак отбелязва, че има малка вероятност снимките да са се състояли, когато Рамос е бил в изолация заради коронавируса, но след това допълва, че "Адидас" винаги иска най-големите звезди да присъстват и биха преместили датата, за да присъства и бранителят.

Отбелязва се и че фактът, че Рамос не работи индивидуално с "Адидас", а с друга марка, също никога не е било проблем и че и в тази фотосесия е имало представители на други марки - Винисиус и Родриго, например. Вижте новите екипи на Реал Мадрид (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички