Играчът, който има 4 медала от Шампионска лига със само 34 минути игра


Играчът, който има 4 медала от Шампионска лига със само 34 минути игра
Снимка: Getty Images/Guliver

5808 0

Футболистът Матео Ковачич определено може да се чувства като един много успешен играч, но и същевременно голям късметлия. Халфът на Челси може да се похвали с това, че има цели 4 медала от Шампионска лига... макар и де имал минимално участие в спечелването им.

Много малко футболисти в света могат да се похвалят с такива успехи в Шампионска лига, а някои от най-великите играчи в историята дори не са печелили турнира. Ковачич обаче е сторил това внушителните четири пъти, като му се е наложило да играе само... 34 минути.

В четирите финала, в които Ковачич вдига Ушатата, халфът записва общо 34 минути. Той прави това на три пъти с Реал Мадрид (2016, 2017, 2018), както и с Челси преди броени дни. Ковачич се появи в игра за "сините" в края на мача срещу Манчестър Сити, който му донесе четвърто злато от Шампионска лига.

Доскорошен футболист на Челси обаче нямаше късмета на Ковачич, след като миналото лято реши да отиде в друг отбор в търсене на трофея от Шампионска лига... (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички