Ще премине ли Килиан Мбапе в Реал Мадрид?


Ще премине ли Килиан Мбапе в Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images/Guliver

6600 0

В навечерието на летния трансферен прозорец най-голямата въпросителна в световния футбол е около звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Голмайсторът на парижани е един от най-добрите футболисти в света, а бъдещето му остава все така неясно.

В последните месеци Мбапе беше усилено свързван с трансфер в Реал Мадрид, а на по-заден план - с някои английски отбори, най-вече Ливърпул. Сега обаче изглежда далеч по-вероятно Мбапе да остане на "Парк де Пренс" и през следващия сезон.

Журналистът Фабрицио Романо съобщава, че в Реал Мадрид все още таят надежди, че ще успеят да привлекат Мбапе през това лято или през следващото. За английските отбори обаче Романо смята, че ще бъде изключително сложно да се намесят в битката за французина.

Килиан Мбапе все още не е подновил договора си с парижани, но е в процес на преговори с ръководството на ПСЖ. След края на сезона Килиан Мбапе открехна темата за бъдещето си. Какво каза французинът - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички