Сензацията Жирона удари Осасуна и продължава да мечтае (ВИДЕО)


Сензацията Жирона удари Осасуна и продължава да мечтае (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

742 0

Жирона успя да се вдигне след слабите резултати напоследък и да победи гостуващия Осасуна с 2:0. Тимът на Мичел регистрира цели три загуби в последните си четири срещи, но тази вечер бе на ниво и пречупи коравите памплонци.

Победа, въпреки скуката...

Мачът определено бе скучен, а головите положения се брояха на пръстите на едната ръка. Първото попадение отбеляза бившия играч на Реал Сосиедад Порту в 13-та минута, след хубава отборна акция.

Любопитното е, че това беше четвъртият гол на Жирона след 20 или повече последователни паса през сезона - два пъти повече от следващите в класацията Реал Мадрид и Лас Палмас, които имат по два.

Още: Приключи ли всичко? Нова грешна стъпка на Жирона доближи Реал Мадрид до титлата (ВИДЕО)

Жирона победи Осасуна с 2:0

Удар с глава на Артьом Довбик бе спасен с мъка от Серхио Ерера в 63-та минута. В края на двубоя Стуани пропусна още една добра ситуация, а след това пък втори гол на Жирона бе отменен заради фал в атака на Довбик.

Второто попадение все пак дойде в 87-та минута. Алейш Гарсия подаде триково с пета към Савио, който от десетина метра с прекрасен външен удар реши мача. 

С победата Жирона си върна второто място с актив от 62 точки. Първи е Реал Мадрид с 66, който днес приема Селта Виго. Осасуна пък е на комфортното 10-то място с 36 точки. 

Още: Мичел от Жирона - царят на промоциите и умел комбинатор, който катери върха, но не мечтае за него

Витор Роке пристигна! Младият бразилец вдигна настроението в Барселона с гол и три точки (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички