Сензация! Реал Мадрид пак си връща Зидан, гласи го за заместник на Анчелоти?


Сензация! Реал Мадрид пак си връща Зидан, гласи го за заместник на Анчелоти?
Снимка: Getty Images

4711 0

Зинедин Зидан сензационно отново може да се завърне на треньорския пост в Реал Мадрид. Зизу не е поемал друг отбор, след като приключи втория му престой на горещия стол на „Сантяго Бернабеу“ през май 2021 година.

Журналистът от „Footmercato“ Санти Ауна твърди, че от кралския клуб вече са осъществили контакт с бившия си треньор и футболист. Информацията гласи, че „лос бланкос“ планират да си подсигурят Зидан, ако се стигне до раздяла с Карло Анчелоти след края на настоящата кампания.

Татко Карло има действащ контракт с „Краля на Европа“ до лятото на 2024 година. Спекулациите през последните месеци постоянно го пращят в Бразилия, където да стане селекционер на „селесао“.

Очевидно поради тази причина в Реал Мадрид не стоят със скръстени ръце. Зизу се превърна в най-успешния треньор на „белите“ пред 21 век, след като стана и единственият треньор, който е триумфирал с трофея от Шампионската лига в 3 поредни сезона.

Първият му престой като треньор на Реал бе от 2016 до 2018 година, а след това той пое отново тима от 2019 до 2021 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Възможно ли е? Суперзвездата на Милан отсвири предложение от Реал Мадрид


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички