От Ал Насър нямат спирка, предлагат мега оферта към Зидан в опит да го съберат с Кристиано Роналдо


От Ал Насър нямат спирка, предлагат мега оферта към Зидан в опит да го съберат с Кристиано Роналдо
Снимка: GettyImages

2195 0

Трудно е да се провери информация, идваща от Саудитска Арабия, особено когато става въпрос за финансови предложения. Последната, която обикаля медиите, е предложението, което Ал Насър е отправил към Зинедин Зидан в опит да го наеме за треньор.

Ал Насър опитва да събере Зинедин Зидан и Кристиано Роналдо

Саудитските медии говорят за 120 милиона евро за два сезона или 60 милиона на година. Засега обкръжението на френския треньор не е отговорило на тази оферта, която би предизвикала истинска буря.

Въпросът е дали Зидан би се съгласил да премине на толкова ниско ниво във футбола, имайки предвид, че винаги ще има предложения от Европа и че обича да живее в Мадрид. След уволнението на Руди Гарсия Ал Наср назначи Динко Йеличич за временен треньор, но намерението на клуба от Саудитска Арабия е да събере отново Роналдо и Зидан.

Руди Гарсия беше уволнен заради слабите резултати на отбора и заради голямо разминаване със съблекалнята. Йеличич, бивш треньор на саудитския младежки отбор, е временен треньор, но идеята е да се намери топ треньор. Ал Насър е втори в лигата, на три точки зад Ал Итихад с 23 от 30 изиграни мача. По-рано пък се появи информация, че аржентински треньор е отказал да поеме Ал Насър от лоялност към Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички